Megjelent az OTRS 3.3.19

Úr Balázs - 2017-11-14 10:30:00

2017. november 14. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 3.3 verziójának 19. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 3.3 hibajavító szint 19
Kiadás dátuma:
2017. november 14.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 4-hez, OTRS 5s-hez és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Újdonságok

Biztonsági figyelmeztetések

Az OTRS 3.3.19 egy biztonsági problémát is javít, ezért erősen ajánlott a frissítés telepítése!

  • 17-06 biztonsági tanácsadás: ha egy támadó ügyintézőként jelentkezik be az OTRS-be, akkor különleges URL-eket képes meghívni az OTRS-ből, ami tetszőleges beállítási információ megszerzéséhez vezethet, beleértve az adatbázis hitelesítési adatait is.

A sebezhetőségek az összes OTRS 3.3-as verziót érintik beleértve a következő verziót is: OTRS 3.3.18. Az újabb verziók (OTRS 4.0.x, OTRS 5.0.x, OTRS 6.0.x) nem érintettek. A javított verzió: OTRS 3.3.19

Hibajavítások

Az OTRS 3.3.19 egy hibát is javít. A javított hiba az OTRS 3 kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 8-as verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.