Megjelent az OTRS 3.3.20

Úr Balázs - 2017-11-21 10:30:00

2017. november 21. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 3.3 verziójának 20. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 3.3 hibajavító szint 20
Kiadás dátuma:
2017. november 21.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 4-hez, OTRS 5s-hez és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Biztonsági figyelmeztetések

Az OTRS 3.3.20 egy biztonsági problémát javít, ezért erősen ajánlott a frissítés telepítése!

  • 17-07 biztonsági tanácsadás: ha egy támadó ügyintézőként jelentkezik be az OTRS-be, akkor különleges URL-eket képes meghívni az OTRS-ből, ami a webkiszolgáló felhasználójának jogosultságaival rendelkező parancsok végrehajtásához vezethet a rendszer parancsértelmezőjében.

A sebezhetőségek az összes OTRS korábbi verziót (OTRS 3.3.x, OTRS 4.0.x, OTRS 5.0.x) érintik beleértve a következő verziókat is: OTRS 3.3.19, OTRS 4.0.25, OTRS 5.0.23. Az OTRS 6.0.x nem érintett. A javított verziók: OTRS 3.3.20, OTRS 4.0.26 és OTRS 5.0.24

Hibajavítások

Az OTRS 3.3.20 csak a fent leírt biztonsági hibát javítja. A javított hiba az OTRS 3 kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 8-as verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.