Megjelent az OTRS 4.0.21

Úr Balázs - 2017-01-24 10:50:00

2017. január 24. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 4 és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 21. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 4 és OTRS::ITSM hibajavító szint 21
Kiadás dátuma:
2017. január 24.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 4-hez, OTRS 5s-hez és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Újdonságok

  • Továbbfejlesztett támogatási adatgyűjtő, hogy belső webkérések nélkül működhessen

Hibajavítások

Az OTRS 4.0.21 összesen 8 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS GitHub tárolójában olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 4.0.21 kiadásával 2 hiba került javításra. A javított hibák az OTRS::ITSM kiadási megjegyzésében olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS letölthető a gyártó FTP-kiszolgálójáról. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 8-as verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.