Megjelent az OTRS 4.0.29

Úr Balázs - 2018-03-13 10:40:00

2018. március 13. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 4 és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 29. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 4 és OTRS::ITSM hibajavító szint 29
Kiadás dátuma:
2018. március 13.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 5s-hez, az OTRS 6-hoz és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 4 csak biztonsági javításokat kap, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez.

Újdonságok

  • Frissítve lett a magyar nyelvi csomag

Hibajavítások

Az OTRS 4.0.29 most nem tartalmaz hibajavításokat, csak a magyar nyelvi csomag frissült. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 4.0.29 kiadásával most nem javítottak hibát, csak összhangba hozták az OTRS 4 keretrendszerrel. Részletek az OTRS::ITSM 4 kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 4.0.29-es verziójával frissült a GyIK, az iPhone kezelő csomag, a mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag, a kérdőív, a rendszerfigyelő és az időelszámolás csomag is.

OTRS FAQ 4.0.7

Ebben a kiadásban csak kódtisztítás történt. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS iPhoneHandle 4.0.4

Az iPhone kezelő modulban csak kódtisztítás történt. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS MasterSlave 4.0.10

Ebben a csomagban most nem javítottak hibákat, csak összhangba hozták az OTRS 4 keretrendszerrel. A mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag kiadási megjegyzéseiben bővebb információk olvashatók (angol nyelven).

OTRS Survey 4.0.3

A kérdőív modulban csak kódtisztítás történt. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS SystemMonitoring 4.0.4

A rendszerfigyelő modulban 1 hibát javítottak. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS TimeAccounting 4.0.4

Az időelszámolás modulban csak kódtisztítás történt. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 8-as verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.