Megjelent az OTRS 5.0.10

Úr Balázs - 2016-05-17 11:00:00

2016. május 17. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 5-ös verziójának 10. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 5 hibajavító szint 10
Kiadás dátuma:
2016. május 17.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 4-hez, OTRS 5-höz és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak
  • Újra hozzáadásra került a hiányzó Dev::Tools::GenericInterface::DebugRead konzolparancs Rolf Schmidt munkájának köszönhetően
  • Lebegő információs felületi elemek lettek hozzáadva, amelyek egyszerűen hozzáadhatók bármely hivatkozás elemhez a data-trigger="floater" használatával (futásidőben is): engedélyezze a Ticket::Frontend::ZoomCollectMeta beállítást és legalább egyet a közelében lévő kapcsolódó szűrőiből annak érdekében, hogy rendelkezzen a bejegyzésekből összegyűjtött metaadat-információkkal (amelyek illeszkednek a beállított reguláris kifejezésre), és megjelenjenek azok mellett az ügyintézői jegynagyításban (szintén lebegő felületi elemekkel, ha engedélyezve van)
  • Továbbfejlesztésre került annak a módja, ahogy a felhasználó utoljára használt nagyítási nézetének típusa eltárolásra kerül az OTRS Business Solution™ idővonal nézetében
  • Csomagellenőrzési információk kerültek hozzáadásra az Admin::Package::List konzolparancshoz: használja a bin/otrs.Console.pl Admin::Package::List –show-verification-info parancsot (a csomagellenőrzési információk megjelenítéséhez) vagy a bin/otrs.Console.pl Admin::Package::List –show-verification-info –delete-verification-cache parancsot (a csomagellenőrzési információk megjelenítéséhez, előtte a gyorsítótár törléséhez)
  • Beállítható lett az irodán kívüli üzenet (OutOfOfficeMessageTemplate beállítás)
  • Továbbfejlesztett X-Mailer e-mail fejléc, ha a Secure::DisableBanner be van kapcsolva, hogy elkerülhető legyen a levél SPAM-ként való osztályozása, Renée Bäcker munkájának köszönhetően

Hibajavítások

Az OTRS 5.0.10 összesen 41 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS GitHub tárolójában olvasható (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS letölthető a gyártó FTP-kiszolgálójáról. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 10-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.