Megjelent az OTRS 5.0.17

Úr Balázs - 2017-03-07 11:00:00

2017. március 7. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 5s és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 17. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 5s és OTRS::ITSM hibajavító szint 17
Kiadás dátuma:
2017. március 7.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 4-hez, OTRS 5s-hez és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak
  • Hozzáadásra került egy olyan lehetőség, hogy az OTRS-címkékkel lehessen beállítani a jegyértesítés címzettjeit (kicserélve az értékekkel az aktuális jegyből)

Hibajavítások

Az OTRS 5.0.17 összesen 37 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS GitHub tárolójában olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 5.0.17 kiadásával 9 hiba került javításra. A javított hibák listája az OTRS::ITSM kiadási megjegyzésében olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS letölthető a gyártó FTP-kiszolgálójáról. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 10-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.