Megjelent az OTRS 5.0.19

Úr Balázs - 2017-05-09 11:00:00

2017. május 9. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 5s és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 19. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 5s és OTRS::ITSM hibajavító szint 19
Kiadás dátuma:
2017. május 9.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 4-hez, OTRS 5s-hez és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak
  • Továbbfejlesztett hibaüzenet, ha az OTRS Business Solution™ nem megfelelő verzióját próbálják meg telepíteni
  • Továbbfejlesztett hibaüzenet a csomagkezelőben, ha nem megfelelő csomagot próbálnak meg telepíteni
  • Hozzáadásra került egy webes időkorlát beállítási lehetőség a támogatási adatgyűjtéshez, valamint a naplóüzenet nem kerül beírásra, ha a támogatási adatgyűjtés belső webkérése nem működik

Hibajavítások

Az OTRS 5.0.19 összesen 37 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS GitHub tárolójában olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 5.0.19 kiadásával 3 hiba került javításra. A javított hibák listája az OTRS::ITSM kiadási megjegyzésében olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 5.0.19-es verziójával frissült a GyIK, a kérdőív és a mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag is.

OTRS FAQ 5.0.9

Ebben a kiadásban frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, illetve megjelent egy új funkció is, amely használatával az ügyfelek valós időben láthatják az új jegy létrehozásakor megadott tárgy alapján fontosnak jelzett kapcsolódó GyIK bejegyzéseket.

Kapcsolódó GyIK bejegyzések gépelés közben
Kapcsolódó GyIK bejegyzések gépelés közben

OTRS Survey 5.0.4

A kérdőív modulban szintén frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, valamint 3 hibát javítottak. A javított hibák listája az OTRS kérdőív csomagjának GitHub tárolójában olvasható (angol nyelven).

OTRS MasterSlave 5.0.9

A nyelvi fájlok frissítése mellett további újdonság, hogy mostantól a csomag leírása is magyarul jelenik meg az OTRS csomagkezelőjében, valamint 3 hibát is javítottak. A javított hibák listája az OTRS mester-alárendelt jegyeket kezelő csomagjának GitHub tárolójában olvasható (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 10-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.