Megjelent az OTRS 5.0.21

Úr Balázs - 2017-07-18 11:00:00

2017. július 18. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 5s és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 21. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 5s és OTRS::ITSM hibajavító szint 21
Kiadás dátuma:
2017. július 18.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 4-hez, OTRS 5s-hez és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak
  • Eltávolításra került a SessionActiveTime beállítási lehetőség, és mostantól a SessionMaxIdleTime lesz használva a munkamenet korlátozásához
  • Jogosultság-ellenőrzés lett hozzáadva az OTRS::ITSM sablon törléséhez, köszönet Rolf Schmidtnek!

Hibajavítások

Az OTRS 5.0.21 összesen 36 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 5s kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 5.0.21 kiadásával 4 hiba került javításra. A javított hibák listája az OTRS::ITSM kiadási megjegyzésében olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 5.0.21-es verziójával frissült az időelszámolás csomag is.

TimeAccounting 5.0.7

Ebben a kiadásban frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, illetve a következő módosítások történtek:

  • Eltávolításra került a felesleges elfedési karakter a reguláris kifejezések listájából
  • A felhasználó vezeték- és keresztnevének megjelenítése ki lett cserélve a felhasználó teljes nevére a jobb névmegjelenítés érdekében, köszönet a Dian Tong Software-nek!
  • Kerülőmegoldás lett hozzáadva ahhoz a problémához, amikor a projekt és a feladat legördülő mezőiben üres érték található

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 10-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.