Megjelent az OTRS 5.0.26

Úr Balázs - 2017-12-19 13:55:00

2017. december 19. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 5s és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 26. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 5s és OTRS::ITSM hibajavító szint 26
Kiadás dátuma:
2017. december 19.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 5s-hez, az OTRS 6-hoz és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 4 csak biztonsági javításokat kap, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez. Kérjen egyedi ajánlatot most!

Újdonságok

  • Javítva lett a paraméter-hozzáfűzés

Biztonsági figyelmeztetések

Az OTRS 5.0.26 egy biztonsági problémát is javít, ezért erősen ajánlott a frissítés telepítése!

  • 17-10 biztonsági tanácsadás: egy támadó egy megfelelően előkészített e-mailt küldhet egy OTRS rendszerbe - ha ezen a rendszeren engedélyezve van a sütitámogatás, és egy bejelentkezett ügyintéző rákattint erre az e-mailre, akkor a munkamenet-információi kiszivároghatnak a külső rendszerekre, lehetővé téve a támadó számára, hogy átvegye az irányítást az ügyintéző munkamenete felett.

A sebezhetőségek az összes OTRS verziót (OTRS 4.0.x, OTRS 5.0.x és OTRS 6.0.x) érintik beleértve a következő verziókat is: OTRS 4.0.27, OTRS 5.0.25 és OTRS 6.0.2. A javított verziók: OTRS 4.0.28, OTRS 5.0.26 és OTRS 6.0.3

Hibajavítások

Az OTRS 5.0.26 összesen 6 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 5s kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 5.0.26 kiadásával most nem javítottak hibát, csak összhangba hozták az OTRS 5s keretrendszerrel. Részletek az OTRS::ITSM 5s kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 10-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.