Megjelent az OTRS 5.0.27

Úr Balázs - 2018-03-13 11:00:00

2018. március 13. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 5s és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 27. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 5s és OTRS::ITSM hibajavító szint 27
Kiadás dátuma:
2018. március 13.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 5s-hez, az OTRS 6-hoz és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 4 csak biztonsági javításokat kap, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt az újabb verzióra történő frissítéshez.

Újdonságok

  • Csökkentve lett a LayoutObject által küldött figyelmeztető üzenetek mennyisége a BuildSelection függvénynek a TreeView paraméterrel történő használatakor
  • Javítva lett a konzolkimenet dokumentációja azoknál a kapcsolóknál, amelyek többször is megadhatók

Hibajavítások

Az OTRS 5.0.27 összesen 34 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 5s kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 5.0.27 kiadásával összesen 2 hibát javítottak, valamint összhangba hozták az OTRS 5s keretrendszerrel. Részletek az OTRS::ITSM 5s kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 5.0.27-es verziójával frissült a GyIK, a mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag, a kérdőív, a rendszerfigyelő és az időelszámolás csomag is.

OTRS FAQ 5.0.12

Ebben a kiadásban 4 hibát javítottak. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS MasterSlave 5.0.14

Javítottak 2 hibát, és összhangba hozták az OTRS 5s keretrendszerrel. A mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag kiadási megjegyzéseiben bővebb információk olvashatók (angol nyelven).

OTRS Survey 5.0.6

A kérdőív modulban csak kódtisztítás történt. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS SystemMonitoring 5.0.3

A rendszerfigyelő modulban javítva lett az a hiba, hogy az OTRS összeomlik, ha olyan e-mail érkezik, amelynek a törzse üres. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS TimeAccounting 5.0.9

Az időelszámolás modulban csak kódtisztítás történt. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 10-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.