Megjelent az OTRS 6 harmadik béta kiadása

Úr Balázs - 2017-10-04 14:55:00

2017. október 4. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 6 harmadik béta kiadását és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok első béta kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 6 béta 3 és OTRS::ITSM modul 6 béta 1
Kiadás dátuma:
2017. október 4.
Kiadás típusa:
béta

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás az OTRS 6 megjelenése után csak az OTRS 5s-hez és az OTRS 6-hoz lesz elérhető, az OTRS 4 és a régebbi verziók már nem lesznek támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt a legújabb verzióra történő frissítéshez.

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak
  • Javítva lettek a lefordítható szövegek, Úr Balázsnak köszönhetően (PR#1833, PR#1834)
  • Javítva lett a párbeszédablakok gombjainak akadálymentesítése, Úr Balázsnak köszönhetően (PR#1842)
  • Hozzáadásra került egy hivatkozás az értesítési webnézethez, amely az ügyintézők új személyes beállításaira visz
  • Új támogatási bővítmények lettek hozzáadva a további felhasználói felület statisztikákhoz
  • Új Admin::Package::UpgradeAll parancs lett hozzáadva, amely lehetővé teszi az összes telepített csomag egyszerre történő frissítését (ez a csomagkezelő képernyőjéről is aktiválható)
  • Új funkció került az ITSMConfigurationManagement csomagba, hogy elnyomja egy új konfigurációelem verziójának hozzáadását a különleges attribútumoknál

Hibajavítások

Az OTRS 6.0.0.beta3 összesen 20 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 6 kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 6.0.0.beta1 kiadásával számos hibát javítottak, és összhangba hozták az OTRS 6 keretrendszerrel. Részletek az OTRS::ITSM 6 kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 10-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 10-es verzió előtti Firefox
  • 5-ös verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.