Megjelent az OTRS 6 ötödik béta kiadása

Úr Balázs - 2017-11-01 14:55:00

2017. november 1. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 6 ötödik béta kiadását és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok harmadik béta kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 6 béta 5 és OTRS::ITSM modul 6 béta 3
Kiadás dátuma:
2017. november 1.
Kiadás típusa:
béta

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás az OTRS 6 megjelenése után csak az OTRS 5s-hez és az OTRS 6-hoz lesz elérhető, az OTRS 4 és a régebbi verziók már nem lesznek támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt a legújabb verzióra történő frissítéshez.

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak

Hibajavítások

Az OTRS 6.0.0.beta5 összesen 24 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 6 kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 6.0.0.beta3 kiadásával 2 hibát javítottak, és összhangba hozták az OTRS 6 keretrendszerrel. Részletek az OTRS::ITSM 6 kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 6.0.0.beta5-ös verziójával frissült a GyIK, a kérdőív, a rendszerfigyelő, az időelszámolás és a mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag is. A csomagok végleges megjelenése után a 4-es verziókhoz többé nem érhető el támogatás, ezért erősen javasolt a keretrendszer és a csomagok frissítése is.

OTRS FAQ 6.0.0.beta1

Ebben a kiadásban frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, illetve a nevek vezetéknév és keresztnévből történő összerakása helyett a teljes név kerül megjelenítésre, köszönet érte a Dian Tong Software-nek. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS Survey 6.0.0.beta1

A kérdőív modulban szintén frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, valamint egy hibát javítottak. A javított hiba az OTRS kérdőív csomagjának kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven).

OTRS SystemMonitoring 6.0.0.beta1

A rendszerfigyelő modulban szintén frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és továbbfejlesztették a kommunikációs naplót a csomag beállítási funkcióinál. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS TimeAccounting 6.0.0.beta1

Az időelszámolás modulban szintén frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, valamint egy hibát is javítottak. A javított hiba az OTRS időelszámolás csomagjának kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven).

OTRS MasterSlave 6.0.0.beta1

A nyelvi fájlok frissítése mellett további újdonság, hogy mostantól a nevek vezetéknév és keresztnévből történő összerakása helyett a teljes név kerül megjelenítésre, köszönet érte a Dian Tong Software-nek. A mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag kiadási megjegyzéseiben bővebb információk olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 11-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 31-es verzió előtti Firefox
  • 6-os verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.