Megjelent az OTRS 6

Úr Balázs - 2017-11-21 14:55:00

2017. november 21. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 6 és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok és csomagok stabil verzióját.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 6 és OTRS::ITSM modul 6 stabil verzió
Kiadás dátuma:
2017. november 21.
Kiadás típusa:
stabil

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás csak az OTRS 5s-hez és az OTRS 6-hoz érhető el, az OTRS 4 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt a legújabb verzióra történő frissítéshez.

Újdonságok

Az OTRS 6 új funkciói az OTRS 6 első béta kiadásakor bemutatásra kerültek.

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak

Hibajavítások

Az OTRS 6.0.1 összesen 12 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 6 kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 6.0.1 kiadásával a csomagokat összhangba hozták az OTRS 6 keretrendszerrel. Részletek az OTRS::ITSM 6 kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 6 stabil verziójával frissült az adatbázis-klónozás, a GyIK, a kérdőív, a rendszerfigyelő, az időelszámolás és a mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag is. A csomagok 4-es verzióihoz többé nem érhető el támogatás, ezért erősen javasolt a keretrendszer és a csomagok frissítése is.

OTRS CloneDB 6.0.1

Az adatbázis-klónozás modulban frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és frissítették a beállítási fejezetet a dokumentációban. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS FAQ 6.0.1

Ebben a kiadásban is frissítésre kerültek a nyelvi fájlok. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS Survey 6.0.1

A kérdőív modulban szintén frissítésre kerültek a nyelvi fájlok. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS SystemMonitoring 6.0.1

A rendszerfigyelő modulban is frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és frissítették a beállítási fejezetet a dokumentációban. Eltávolításra került a többé nem használt StatsCleanUp hívás. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS TimeAccounting 6.0.1

Az időelszámolás modulban is frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és frissítették a beállítási fejezetet a dokumentációban. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS MasterSlave 6.0.1

Ebben a modulban is frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és frissítették a beállítási fejezetet a dokumentációban. A mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag kiadási megjegyzéseiben bővebb információk olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 11-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 31-es verzió előtti Firefox
  • 6-os verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.