Megjelent az OTRS 6.0.5

Úr Balázs - 2018-02-13 10:30:00

2018. február 13. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 6 és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 5. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 6 és OTRS::ITSM hibajavító szint 5
Kiadás dátuma:
2018. február 13.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 5s-hez, az OTRS 6-hoz és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 4 csak biztonsági javításokat kap, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt a legújabb verzióra történő frissítéshez.

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak
  • Megvalósításra került egy adatbázisintegritás-ellenőrző, és automatikus javítási lehetőséget adtak hozzá bizonyos esetekhez

Hibajavítások

Az OTRS 6.0.5 összesen 42 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 6 kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 6.0.5 kiadásával 2 hibát javítottak, és összhangba hozták az OTRS 6 keretrendszerrel. Részletek az OTRS::ITSM 6 kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 6.0.5-ös verziójával frissült a GyIK, a kérdőív, az időelszámolás és a mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag is.

OTRS FAQ 6.0.4

A GyIK modulban frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és hozzáadták a kapcsolódó GyIK bejegyzéseket az ügyintézőkhöz (a funkció csak OTRS Business Solution™ használatakor érhető el). Emellett 5 hibát is javítottak. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS Survey 6.0.3

A kérdőív modulban is frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és egy hibát is javítottak. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS TimeAccounting 6.0.3

Az időelszámolás modulban csak a nyelvi fájlokat frissítették. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS MasterSlave 6.0.3

Ebben a modulban is frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és 5 hibát is javítottak. A mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag kiadási megjegyzéseiben bővebb információk olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 11-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 31-es verzió előtti Firefox
  • 6-os verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.