Megjelent az OTRS 6.0.7

Úr Balázs - 2018-05-04 10:30:00

2018. május 4. - az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, ma bejelentette az OTRS 6 és a hozzá tartozó OTRS::ITSM modulok 7. hibajavító kiadását.

Kiadási információk

Kiadás neve:
OTRS 6 és OTRS::ITSM hibajavító szint 7
Kiadás dátuma:
2018. május 4.
Kiadás típusa:
hibajavítás

Ne feledje, hogy hivatalos támogatás ezután csak az OTRS 5s-hez, az OTRS 6-hoz és az azt követő verziókhoz érhető el, az OTRS 4 csak biztonsági javításokat kap, az OTRS 3.3 és a régebbi verziók már nem támogatottak. Az OTRS-megoldások csapata azonban segítséget nyújt a legújabb verzióra történő frissítéshez.

Újdonságok

  • Frissített nyelvi csomagok, köszönet minden fordítónak
  • Újra hozzáadásra került egy bővítmény a CKEditorban történő hivatkozások megnyitásához

Biztonsági figyelmeztetések

Az OTRS 6.0.7 egy biztonsági problémát is javít, ezért erősen ajánlott a frissítés telepítése!

  • 2018-01 biztonsági tanácsadás: egy támadó, aki ügyfélként jelentkezett be az OTRS-be, a jegyáttekintő képernyő használatával hozzáférhet az ügyféljegyei belső bejegyzéseinek információihoz.

A sebezhetőség az OTRS 6 összes verzióját érinti, beleértve az OTRS 6.0.6-os verziót is. A javított verzió: OTRS 6.0.7

Hibajavítások

Az OTRS 6.0.7 összesen 34 kisebb-nagyobb hibát javít. A javított hibák listája az OTRS 6 kiadási megjegyzéseiben olvasható (angol nyelven). Az OTRS::ITSM 6.0.7 kiadásával 3 hibát javítottak, és összhangba hozták az OTRS 6 keretrendszerrel. Hozzáadásra került egy felületi elem az ügyfélinformációs-központnál és az ügyfél-felhasználói információs központnál az ITSM konfigurációelemekhez. Részletek az OTRS::ITSM 6 kiadási megjegyzéseiben olvashatók (angol nyelven).

További csomagok

Az OTRS 6.0.7-es verziójával frissült a GyIK, a mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag, a kérdőív és az időelszámolás csomag is.

OTRS FAQ 6.0.6

A GyIK modulban frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és 2 hibát is javítottak. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS MasterSlave 6.0.5

Ebben a modulban is frissítésre kerültek a nyelvi fájlok, és összhangba hozták az OTRS 6 keretrendszerrel. A mester-alárendelt jegyeket kezelő csomag kiadási megjegyzéseiben bővebb információk olvashatók (angol nyelven).

OTRS Survey 6.0.4

A kérdőív modulban csak a nyelvi fájlokat frissítették. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

OTRS TimeAccounting 6.0.4

Az időelszámolás modulban csak a nyelvi fájlokat frissítették. Bővebb információk a kiadási megjegyzésekben olvashatók (angol nyelven).

Letöltés, telepítés és frissítés

Az OTRS és a további csomagok a gyártó ügyfélportálának nyilvános letöltési oldaláról tölthetők le. Az OTRS telepítéséhez, beállításához vagy egy korábbi verzió frissítéséhez vegye fel a kapcsolatot az OTRS-megoldások csapatával, és kérje szakértőink segítségét. Nincs két egyforma rendszer, ezért csak egyedi ajánlatot tudunk adni!

Böngészőtámogatás

Az OTRS használatához JavaScript szükséges.

Ezek a böngészők nem támogatottak:

  • 11-es verzió előtti Microsoft Internet Explorer
  • 31-es verzió előtti Firefox
  • 6-os verzió előtti Safari

Azt ajánljuk, hogy mindig a legújabb verzióját használja az egyes böngészőknek, mert annak van a legjobb JavaScript és megjelenítési teljesítménye. Drámai teljesítménybeli változatosság fordulhat elő a sok adattal vagy a nagy rendszereknél használt böngészők között. Örömmel adunk tanácsot az adott ügyben.