OTRS 5s bemutató és találkozó

Úr Balázs - 2016-10-26 07:50:23

Az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, november 1-jén kiadja az OTRS 5s verzióját.

OTRS 5s logó

Az OTRS szolgáltatásmenedzsment szoftver, a mögötte álló fejlesztői csoport által minden évben újdonságokkal jelenik meg, hogy a cégek mindennapjait megkönnyítse, munkájukat, kommunikációjukat hatékonyabbá tegye. A november 1-jén kiadásra kerülő OTRS 5s verzióban, négy új modullal bővül a keretrendszer.

Az OTRS-megoldások csapata tisztelettel meghív minden vállalati vezetőt és informatikai szakembert az OTRS 5s újdonságait bemutató rendezvényére!

A rendezvényről

Az OTRS 5s megjelenését követően november 10-én termékbemutatót szervez az OTRS-megoldások csapata. A rendezvény vendégei lesznek:

  • Christopher T. Kuhn, az OTRS AG menedzsmentjének tagja
  • Mátó Péter szoftvertervező
  • FSF.hu Alapítvány képviselői

Az előadásokat követően szakmai beszélgetésre és ismerkedésre lesz lehetőség egy büféasztal mellett, ahol az új modulokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásra kerülnek.

Regisztráció és játék

A rendezvény mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő űrlap segítségével lehet: regisztráció.

A rendezvényre történő regisztrációjával lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen nyereményjátékunkon, amelyen értékes ajándékokat nyerhet:

  • 150 000 Ft értékű OTRS állapotfelmérés és rendszer-optimalizálás
  • 300 000 Ft értékű OTRS folyamatjegyek kialakítása
  • 600 000 Ft értékben az OTRS 5s alaprendszer telepítése és beállítása

A nyereményjáték részletes szabályairól itt tudhat meg többet.

Program

13:45-től Vendégek fogadása

14:00-14:05 Rövid megnyitó

14.05-14.15 FSF.hu Alapítvány és az OTRS projekt – egy vállalati szabad szoftver honosítása Magyarországon

14:15-14:30 Inhomogén Linux rendszerek központi menedzsmentje – Mátó Péter előadása

14:30-14:50 Az OTRS 5s új moduljainak bemutatása – Christopher T. Kuhn előadása angol nyelven

15:00-16:00 Kötetlen beszélgetés

Christopher T. Kuhn

Christopher T. Kuhn 2011 októbere óta tagja az OTRS AG menedzsmentjének. Ő felelős nemzetközi szinten az értékesítésekért, a tanácsadói szolgáltatásokért, valamint az OTRS AG által nyújtott szolgáltatásokért. Több mint 15 éves tapasztalata van nemzetközi projektmenedzsmentben. Végzettsége szerint szoftvertervező és szoftverfejlesztő, ismeri a Delphi, valamint a C++ programnyelvet is.

Mátó Péter

Eredeti végzettsége informatika mérnök és tanár. Jelenleg biztonsági és menedzsment rendszerek tervezésével, fejlesztésével foglalkozik. Hobbiból IT biztonságot tanít a Nyíregyházi Főiskolán. Szabadidejében aktívan részt vesz a szabad szoftver közösség munkájában, az FSF.hu Alapítvány egyik alapítója és kurátora.

Sajtóregisztráció

A rendezvényen lehetőség nyílik interjúk készítésére az előadókkal. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy külön regisztráljanak a programra, hogy rugalmassá és gördülékennyé tehessük munkájukat.