OTRS 5s újdonságok: EasyConnect

Úr Balázs - 2016-09-14 17:03:36

Az EasyConnect egy kommunikációs csomag az OTRS Business Solution™ 5s kiadáshoz, amely segítségével hang- és videokommunikációt folytathat az ügyfeleivel kiegészítő szoftverek és bővítmények nélkül.

2016. november 1-jén jelenik meg az OTRS következő verziója, az OTRS 5s. Az új kiadás egyik funkciója az EasyConnect modul lesz, amely segítségével hang- és videokommunikációt kezdeményezhet az ügyfelekkel anélkül, hogy bármilyen kiegészítő szoftverre vagy bővítményre lenne szüksége.

Az EasyConnect modullal érkező újdonságok

Kommunikáljon – akár videón keresztül – egyetlen kattintással, további kiegészítő szoftver vagy egyéb eszköz nélkül, közvetlenül az OTRS-ből! Mostantól ez mind lehetséges az EasyConnect* modulnak köszönhetően, amely az OTRS 5s kommunikációs szolgáltatása.

A *-gal jelölt funkció csak az OTRS Business Solution™ ügyfelei számára érhető el.

WebRTC logó
Az OTRS 5s és a WebRTC találkozása

Több eszköz együttes használata a mindennapi munka része, amely egyre inkább fontossá teszi, hogy a minőséget és a biztonságot egyszerre fenntartsuk. De a különböző eszközök közti váltás, vagy azok egyidejű használata unalmas és nehézkes lehet.

Az EasyConnect egy WebRTC alapú szolgáltatást használ, amely hang- és videokapcsolatot létesít a böngészőn keresztül anélkül, hogy eszközt kellene váltania.

A WebRTC egy jól megalapozott W3C szabvány, egy olyan úttörő technológia, amely valós idejű kommunikációt tesz lehetővé a böngészőn keresztül, és kapcsolatot hoz létre két résztvevő között végponti titkosítás segítségével. A magas szintű biztonságot és minőséget nyújtó közvetlen hang- és videókommunikációs adatátvitelhez nem szükséges semmilyen kiegészítő szoftver vagy bővítmény.

Az OTRS 5s ezt a szabványt használja az EasyConnect modulnál, és ezért egy innovatív módot biztosít az ügyfelek számára a kommunikáció leegyszerűsítésére és optimalizálására.

Határozza meg újra a kapcsolatát az ügyféllel, és tegye láthatóvá magát kapcsolattartóként!

Hang- és videokapcsolatot bemutató laptop
EasyConnect – közvetlen hang- és videokapcsolat az ügyfelekkel és a munkatársakkal

Az EasyConnect használatával:

 • hallhatja és láthatja a beszélgetőpartnerét – és akár saját magát is láthatja beszélgetés közben, ha szükséges
 • új szemléletű interakciót hozhat létre, és a modern kommunikációs csatornát elérhetőbbé teheti a kevésbé technikai beállítottságú ügyfeleknek is
 • a kis- és középvállalkozások versenyképesek maradhatnak, mert ingyenesen teszi lehetővé a beszélgetést
 • a kommunikáció egyszerűbbé, megbízhatóbbá és egyértelművé válik egy további kommunikációs csatorna használatának köszönhetően
 • nincs szükség szoftvertelepítésre vagy új kapcsolati adatok létrehozására, valamint különálló bejelentkezési folyamat meglétére

Nézzük, hogyan kell használni az EasyConnect modult

A támogató csapatnak

Az ügyfelének információra, támogatásra vagy egy probléma megoldásra van szüksége? Egy egyszerű kattintással kapcsolatba léphet például a támogatási részleggel. A felelős szolgáltatás csapatának tagja ekkor közvetlenül értesítve lesz a kapcsolatkérésről a képernyőjén megjelenő üzeneten keresztül. Ezután elutasíthatja vagy elfogadhatja a kérést, és azonnal megkezdheti a beszélgetést a videofunkció használatával, ha szükséges.

Ügyintézői nézet
EasyConnect – kapcsolatkérés felugró ablakon keresztül

Ez problémamentes és kifejezetten személyes kapcsolatot biztosít a beszélgetőpartnerrel – és jelentős bónuszpontokat ad az ügyfél-elégedettséghez!

Az értékesítési részlegben

Tegye a kéréseket vagy termékleírásokat lendületesebbé és lenyűgözőbbé! A kiegészítő videofunkció használatával az üzletkötő gyorsan felmérheti a beszélgetőpartner hangulatát, és annak megfelelően cselekedhet. Az ügyfél ezáltal úgy érezheti, hogy megértették, tanácsot kapott, valamint optimális és egyénileg kezelt módon támogatják. Az EasyConnect használatával lényegesen növelni fogja az értékesítést és a kapcsolatkérések minőségét!

Közvetlen telefonvonal helyett

Egy egyszerű hívógomb a látható kapcsolat gyorsabb módját hozza létre.

Hívógomb
EasyConnect – hívógomb

Csak egyetlen kattintás a böngészőben, és az ügyfél a megfelelő ügyintézőhöz kapcsolódik azonnal és teljesen ingyenesen, a szolgáltatónak közvetlenül fizetendő szokásos szolgáltatási díj nélkül.

A csapatnak

A nagyszámú tagból álló csapatok – különösen azok, amelyek nemzetközi környezetben vagy központosítatlan vállalatoknál vannak – élvezhetik az EasyConnect előnyeit, mivel egyszerűen és olcsón teszi lehetővé számukra az információk cseréjét, illetve a földrajzi távolság kevésbé fontossá válik a videofunkciónak köszönhetően.

Az EasyConnect növeli a kommunikáció minőségét – további szoftverek vagy esetlen médiaváltások nélkül – közvetlenül az OTRS-ből.

Az előnyök összefoglalása

 • Web alapú valós idejű kommunikáció bővítmények nélkül
 • Környezetre vonatkozó vagy személyes kommunikáció új szintje
 • A böngésző alapú használat Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőkben lehetséges
 • Kiegészítő hang- és videohívások
 • Azonnal működőképes – nincs szükség telefonra vagy szoftvertelepítésre
 • Nem kell bejelentkezni vagy eszközt váltani

Ha Önnek is szüksége van erre a funkcióra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Az OTRS-megoldások csapata segít Önnek telepíteni és beállítani ezt a bővítményt, hogy Ön is képes legyen modern és személyre szabott kommunikációt folytatni a munkatársaival és az ügyfeleivel.