OTRS 5s újdonságok: Ready2Adopt

Úr Balázs - 2016-09-21 16:29:08

A Ready2Adopt egy folyamatsablonokat és webszolgáltatásokat tartalmazó csomag az OTRS Business Solution™ 5s kiadáshoz, amely segítségével egyetlen kattintással importálhatja a legjobb gyakorlatok szerint elkészített folyamatokat és szolgáltatásokat.

2016. november 1-jén jelenik meg az OTRS következő verziója, az OTRS 5s. Az új kiadás egyik funkciója a Ready2Adopt modul lesz, amely segítségével egyetlen kattintással importálhat előre elkészített folyamatokat és webszolgáltatásokat.

Rengeteg olyan folyamattal találkozunk a napi munkánk során, amely szabványosított és ismétlődő. Mi sem tudná ezt jobban kezelni, mint a szabványosított folyamatsablonok! Ezek segítségével elkerülhetők a hibák, és sokkal gyorsabban befejezhetők a feladatok. Az eredmény csakis a jobb minőség és a hatékonyság lehet!

A Ready2Adopt* szilárd alapot biztosít az importálásra kész folyamatsablonokhoz. Használhatja akár közvetlenül adott üzleti folyamatok kezeléséhez, vagy hozzáigazíthatja az egyéni szükségleteihez.

A Ready2Adopt használatával a vállalata minden osztályán nő a termelékenység az egyszerűen használható, időtakarékos folyamatsablonoknak köszönhetően.

A *-gal jelölt funkció csak az OTRS Business Solution™ ügyfelei számára érhető el.

Mit nyújt a Ready2Adopt csomag?

Szabadságolási kérelmek, szobafoglalások, útiköltségek, anyagbeszerzések: egyszerű sablonok, amelyek mostantól ezeket a folyamatokat mindenki számára kristálytisztává és érthetővé teszik.

Szabadságolási kérelmek

A felettesekhez való kérelmek vagy általános szabadságolási tervek, amelyek meglepetéseket okoznak a csapaton belül? Mindez egyszerűen elkerülhető. A Ready2Adopt használatával a folyamat azonnal telepítve lesz: a munkavállaló elküld egy kérelmet, amelyet a felettese majd elutasít vagy elfogad, és azonnal visszakap egy állapotértesítést.

Szabadságolási kérelmek
Szabadságolási kérelmek

Szobafoglalás

A konferenciák és megbeszélések nagy száma könnyen bizonytalansághoz vezethet. Ki foglalta le a szobát és mennyi időre? Kértek-e kivetítőt vagy ellátást? A Ready2Adopt csomagnak köszönhetően a lefoglalási kérelmek tartalmazzák az összes szükséges és fontos információt, mint például a dátum, a résztvevők száma, a felszerelés, stb., és ezek közvetlenül továbbításra kerülnek a szolgáltatócsapatnak. A kérelmező ezután egy foglalási értesítést kap egy külső jegyzeten keresztül, és maga a foglalás a vezérlőpult naptárában lesz látható. Ez biztosítja, hogy egy megbeszéléshez vagy konferenciához szükséges összes információ rendelkezésre álljon, és elkerülhető legyen a kettős foglalás.

Útiköltség

Az útiköltség-elszámolás gyakran bonyolult és időrabló folyamat. A Ready2Adopt használatával az alkalmazottak egy szabványosított űrlapot használhatnak, amely az összes szükséges részletet bekéri. Miután a felelős csapat elbírálta az információkat, az alkalmazott egy jegyzetet kap az útiköltsége megtérítésére vonatkozó összes részlettel.

Útiköltség
Útiköltség

Irodaszerek és eszközök

Többé nem kell órákat pazarolni a megfelelő termék keresésére, az árak összehasonlítására és az eredménytelen kommunikációra. Mostantól rendelkezésre áll a Ready2Adopt: az alkalmazottak kiválaszthatják a kívánt elemet egy előre meghatározott listából, amely tartalmazza az összes elérhető terméket és anyagot, és a felelős csapat ellenőrzi a megrendelést, amelyet vagy közvetlenül továbbít, vagy elutasítja a kérést. A kérelmező alkalmazott ezután egy külső jegyzeten keresztül lesz tájékoztatva a megrendelés aktuális állapotáról. Ez annyira egyszerű, amilyennek látszik!

Kiadásmenedzsment

Majdnem minden termékinnováció - legyen az hardver vagy szoftver - módszeres kiadásmenedzsment folyamatot igényel, hogy tájékoztassa az ügyfeleket a várható újdonságokról. Ebben a környezetben a részlegek közti jó együttműködés rendkívül fontos. Ez az a terület, ahol a Ready2Adopt egy olyan folyamatot kínál, amely lehetővé teszi a kiadásmenedzser számára, hogy az összes változtatást egyben továbbítsa a megfelelő döntéshozónak. A jóváhagyás után ők továbbítják a megfelelő információkat például a termék reklámozójának, ahol a kampány vagy az ügyfél-információk elő vannak készítve. Eközben a kiadásmenedzser előkészíti és folyamatosan figyeli a használatból történő kivonást. Tökéletes csapatmunka egy zökkenőmentes kiadáshoz!

Kiadásmenedzsment
Kiadásmenedzsment

Panaszok és visszaküldések

Különösen hardverek esetében a téves szállítások könnyen megtörténhetnek a garancia időtartama alatt. A Ready2Adopt használatával a visszaküldési folyamat egyszerűsített és a benyújtásra vonatkozó adatokon keresztül indul, mint például az RMA-szám (visszáru engedély száma), a vásárlás dátuma, stb.

A Ready2Adopt ideális választás a következőknél

  • IT-szolgáltató
  • IT támogatási osztály minden vállalatnál
  • Beszerzési és irodai vezetőség
  • Pénzügyi osztály
  • Emberi erőforrás

Alakítsa át az ismétlődő feladatokat és folyamatokat gyors és zökkenőmentes rutinná. Egyszerű – szerkesztett – alkalmazkodásra kész!

De a Ready2Adopt még ennél is többet tud!

Használ más eszközöket is az OTRS mellett, és szeretne hozzáférni az információkhoz és az adatokhoz a kettő között? A Ready2Adopt kisegíti ebben a következő webszolgáltatás1 meghatározásoknak köszönhetően:

Jira csatlakozó

Jira csatlakozó

A JIRA és az OTRS programot egyszerre használja a szoftverfejlesztés menedzseléséhez? A Ready2Adopt csomagban lévő JIRA csatlakozóval egy hibajelentés az OTRS-en kívül is létrehozható, valamint létrehozható és frissíthető a JIRA használatával. A szolgáltatócsapat az OTRS-en keresztül fogja megkapni az üzenetet egy szoftverhibáról, és a hibakereséshez szükséges összes adat eszkalálható közvetlenül a JIRA programba.

Bugzilla csatlakozó

Bugzilla csatlakozó

A szoftverfejlesztés során a Bugzilla programot használja hibakövetéshez? A Ready2Adopt webszolgáltatással egy hiba közvetlenül a Bugzilla programon belül hozható létre és frissíthető az OTRS-en kívül.

OTRS–OTRS csatlakozó

OTRS–OTRS csatlakozó

Szeretné a saját OTRS rendszerével fogadott kérést egy külső szolgáltatónak továbbítani feldolgozásra? A Ready2Adopt webszolgáltatással egy OTRS jegy létrehozható és frissíthető egy további (belső vagy külső) OTRS rendszeren belül.

1 Az összes webszolgáltatás a következő meghívó csomagokat fogja igényelni, amelyek csak az OTRS Business Solution™ PROFESSIONAL és ENTERPRISE, valamint az OTRS Business SolutionManaged GOLD és PLATINUM ügyfelei számára érhetők el, és a támogatócsapatunk általi szolgáltatáskérésen keresztül lesznek biztosítva:

  • OTRS Generic Interface Invoker Ticket
  • OTRS Generic Interface Invoker Event filter

Ready2Adopt – az előnye, ha:

  • a jegyadatokat közvetlenül cserélni kell más rendszerekkel
  • a technikai erőforrások (XSLT ismeret) korlátozottak vagy teljesen hiányoznak
  • az időmegtakarítást sikerként határozták meg

Ha Önnek is szüksége van ezekre a funkcióra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Az OTRS-megoldások csapata segít Önnek telepíteni és beállítani ezt a bővítményt, hogy Ön is használhassa a legjobb gyakorlatok szerint elkészített folyamatokat és szolgáltatásokat.