OTRS 5s újdonságok: SecurityToolbox

Úr Balázs - 2016-09-07 16:41:23

A SecurityToolbox egy biztonsági csomag az OTRS Business Solution™ 5s és az OTRS 5s Free kiadásokhoz, amely segítségével titkosíthatja a munkatársai közti kommunikációt és növelheti a szervezete biztonságát.

2016. november 1-jén jelenik meg az OTRS következő verziója, az OTRS 5s. Az új kiadás egyik funkciója a SecurityToolbox modul lesz, amely segítségével titkosított kommunikációt folytathat a munkatársaival, valamint növelheti szervezete biztonságát.

Mi a közös pont a SecurityToolbox és egy svájci bicska között? Mindkettő egyszerre kifinomult és tartós. Azonban a SecurityToolbox számos funkciója ennél sokkal többet kínál, különösen a napi teendők érezhető egyszerűsítését és a nagyobb biztonságot!

A SecurityToolbox modullal érkező újdonságok

 • A kommunikáció titkosítása és visszafejtése
  • Jegyértesítések titkosítása és aláírása
  • Több címzettnek küldött levelek titkosítása *
  • A bejövő titkosított levelek automatikus visszafejtése
  • Levelezési levélszűrők használata a bejövő leveleknél
  • A tartalom használata a jegyértesítéseken belül
  • Nyilvános PGP és S/MIME tanúsítványok használata az LDAP-ból
 • Információk megjelenítése
  • További információk az információs úszó keretben lévő értékeknek megfelelően
   • Például WHOIS információk az IP-címeknél
   • Információk a CVE-számokról és az MS közleményekről
 • Áttekinthető munka
  • A kapcsolt objektumok (például jegyek) megjelenített attribútumainak kiválasztása
  • A kapcsolt jegyek attribútumainak egyedi oszlopsorrendje

A *-gal jelölt funkció csak az OTRS Business Solution™ ügyfelei számára érhető el.

PGP-logó
PGP
S/MIME-logó
S/MIME

A biztonság és a diszkréció kiemelkedően fontos egy professzionális környezeten belül, és a titkosított kommunikáció jelentősége napról-napra növekszik. Pontosan ez az, ahol az OTRS 5s SecurityToolbox modulja képbe kerül a kifinomult titkosítási és visszafejtési lehetőségeivel. A tartalmazott funkciók egy teljesen titkosított kommunikációs folyamatot tesznek lehetővé.

Élvezze a teljesen titkosított kommunikáció előnyeit!

Titkosítsa és írja alá a jegyértesítéseket, illetve hitelesítse magát az értesítés küldőjeként, hogy elkerülje az információk közzétételét. Küldjön titkosított levelet egyszerre több címzettnek az OTRS 5s használatával.

Ezen kívül a SecurityToolbox a bejövő levelek optimalizált visszafejtését is nyújtja a különféle könyvtárszolgáltatások (például OpenLDAP, MS Active Directory, Novell) tanúsítványainak automatikus elérésén keresztül.

A titkosított bejövő levelek levelezési szűrői egy másik eszköz, mivel az előre osztályozza az üzeneteket, és hozzárendeli azokat a megfelelő várólistához (például munkacsoportokhoz vagy csapatokhoz).

De ez nem minden azok közül, amiket a SecurityToolbox modulnak nyújtani kell!

Képzelje el, hogy egy olyan értesítést kap, amely egy hivatkozást vagy egy bejegyzésszámot tartalmaz. Ez általában azt jelenti, hogy el kell hagynia a böngészőnézetet, vagy ügyetlenül kell megkeresnie annak a bejegyzésszámnak az információit.

Az OTRS 5s-ben lévő információs lebegő panel biztosítja, hogy a hivatkozások egy jól méretezett előnézeti ablakban legyenek megnyithatók, ha rájuk mutat az egérrel, így kényelmesen és kockázat nélkül férhet hozzá az információkhoz, a CVE-számokhoz vagy WHOIS lekérdezésekhez – a képernyőnézet megváltoztatása nélkül.

Információs lebegő panel
Információs lebegő panel
Fogd és vidd hivatkozási réteg oszlopok
Fogd és vidd hivatkozási réteg oszlopok
Hivatkozási réteg oszlopok
Hivatkozási réteg oszlopok

Az Ön részlegének sok elfoglaltságot jelentenek a feladatjegyek? Az összekapcsolt jegyek száma valóban magas? A túlzott bonyolultság és a nem megfelelő átláthatóság olyan munkaidőbe kerül, amelyet hatékonyabban lehetne máshol használni.

Az OTRS 5s SecurityToolbox moduljának hivatkozási réteg oszlopai megoldást nyújtanak erre, és gyorsabb hozzáférést biztosítanak a kulcsinformációkhoz az OTRS rendszeren belül.

Válassza ki a legfontosabb jellemzőket az összekapcsolt jegyek osztályozásához, és adja hozzá azokat a kijelölési listához fogd és vidd módon. Ezen a ponton azt is egyénileg döntheti el, hogy a jellemzőknek milyen sorrendben kell megjelenniük.

Nyerjen időt, és tegye egyszerűbbé a munkáját azzal, hogy ugyanabban a böngészőnézetben marad – anélkül, hogy minden egyes jegyet külön meg kellene nyitnia a szükséges információk megkereséséhez.

A hivatkozási réteg oszlopainak használata kifejezetten ajánlott egy időérzékeny munkakörnyezetnél, például egy biztonsági incidens kezelésénél.

A SecurityToolbox szolgáltatásainak egyesítésével szemmel láthatóan növelheti a szervezete biztonságát, és megkönnyítheti a munkáját!

Az előnyök összefoglalása

Teljes titkosítás

 • A jegyeken keresztül történő automatikus kommunikáció védelme
 • A levelek gyors és automatizált titkosítása és visszafejtése
 • A küldő egyértelmű hitelesítése
 • Titkosított kommunikáció több munkatárssal egyetlen levélen keresztül
 • A bejövő titkosított levelek közvetlenül a megfelelő várólistában lesznek tárolva

Az információk gyors beszerzése

 • Fontos információk ránézésre – az OTRS elhagyása nélkül

Továbbfejlesztett áttekintő

 • Az összekapcsolt jegyek optimális áttekintése – a böngészőablak megváltoztatása nélkül

Ha Önnek is szüksége van erre a funkcióra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Az OTRS-megoldások csapata segít Önnek telepíteni és beállítani ezt a bővítményt, hogy Ön is képes legyen titkosított kommunikációt folytatni a munkatársaival, illetve növelni tudja a szervezete biztonságát.