OTRS 5s újdonságok: StayOrganized

Úr Balázs - 2016-08-31 16:57:19

A StayOrganized egy új OTRS naptár az OTRS Business Solution™ 5s és az OTRS 5s Free kiadásokhoz, amely lehetővé teszi a találkozók és értekezletek kezelését közvetlenül az OTRS-en belül.

2016. november 1-jén jelenik meg az OTRS következő verziója, az OTRS 5s. Az új kiadás egyik funkciója a StayOrganized modul lesz, amely egy beépített naptárat, illetve a találkozók és értekezletek kezelését fogja biztosítani közvetlenül az OTRS-en belül.

A StayOrganized modullal érkező újdonságok:

 • Naptár funkció
  • A szokásos naptárfunkciók biztosítása az OTRS felületének használatával
  • Egyszerűen használható időkezelés
  • Értekezletek és jegyek egyszerű összekapcsolása
  • Közvetlen kapcsolat a jegy találkozói és a naptár között *
  • Mobil és rugalmas értekezlet-áttekintő az ICS-adatok exportálása és importálása funkción keresztül, valamint az OTRS naptárra történő feliratkozással a külső naptárakban
 • Erőforrás-tervezés *
  • Divíziók közti áttekintő csapat vagy részleg naptárral *
  • Alkalmazottak munkaidejének központi kezelése a feladatokhoz *
  • Részletes naptárbejegyzések a projektre jellemző operatív tervezéshez *
  • Optimális erőforrás-allokáció az alkalmazottak hatékony kezeléséhez *

A *-gal jelölt funkciók csak az OTRS Business Solution™ ügyfelei számára érhetők el.

Naptár áttekintő
A StayOrganized részletes áttekintést ad az értekezletekről…
Erőforrás áttekintő
…és akár az egész csapatról

A függőben lévő feladatok személyes szervezésétől a csapat erőforrás tervezéséig – az új StayOrganized naptárfunkcióval mostantól részletes áttekintést kaphat a saját értekezleteiről, valamint a teljes csapat feladatairól.

Élvezze az innovatív kapcsolat hasznát a naptárbejegyzések és a jegy értekezletei között.

Miért hasznos ez Önnek? Az OTRS megjeleníti a jegyben lévő eszkalációs időt a naptáron belül. Hasonlóképpen a közelgő eszkalációs dátumok is megjeleníthetők.

A jegyekben lévő két dinamikus mezőnek köszönhetően (mint például dátum és idő) a naptárnézet használható egyéni használati esetekhez is. Egy jegyben lévő értekezleten elvégzett változtatások közvetlenül megjelennek a naptárban is, és ehhez hasonlóan egy naptárban lévő értekezlet változásai is közvetlenül hatással lesznek a jegyben lévő értekezleten. Fontos megjegyezni, hogy az eszkalációs időket kizárólagosan a rendszeren meghatározott SLA-k szabják meg.

Naptár vezérlőpult felületi elem
Nem hagyhat ki egyetlen értekezletet sem az OTRS vezérlőpulthoz készített StayOrganized naptár felületi elemmel

A napi, heti vagy havi nézet letisztult megjelenítése pontosan alkalmazkodik a munkamódszeréhez, és strukturált módon teszi lehetővé az értekezletek tervezését.

Naptárkezelés
A StayOrganized használatával egyszerűen kezelheti a naptárait, valamint importálhatja és exportálhatja azokat ICS-fájlokba

Egy szabványos Apple vagy Outlook naptár jellegzetességeivel felszerelve a StayOrganized hasznos funkcionalitásokat kínál az OTRS felülethez, mint például naptárimportálás ICS-adatokból és OTRS értekezletek exportálása külső naptárakba. Hihetetlenül egyszerű számos egyéni naptár létrehozása és kezelés többféle céllal. Ráadásul az OTRS naptár feliratkoztatható a külső naptárakba, így bármikor megtekintheti az értekezleteit minden eszközön, beleértve az okostelefonját is.

Csapatok kezelése
Kezelje a csapatait pontosan a legapróbb részletekig

És nem csak a csapatokat! Használja ezt a funkciót a divíziók közti tervezéshez is! A StayOrganized használatával beállíthat jogosultsági csoportokat, és ebből adódóan csapatnaptárakat hozhat létre kifejezetten a kiválasztott csapatoknak – így azonnal elérhetővé téve az információkat és értekezleteket az összes ide vonatkozó ügyintézőnek. Határozza meg, hogy mely ügyintézőnek milyen feladatokat kell elvégeznie, és mennyi időre lesz szüksége. A találkozók, az értekezletek és az egyszerű projekttervezés mostantól központilag kezelhetők, és a teljes részleg számára láthatók az OTRS-ben.

Az átlátható nézet leegyszerűsíti az összehangolt csapatmunkát, és hatékony szinergikus hatása van!

Az előnyök

Teljes ütemezés vezérlés az OTRS naptárral

 • Minden értekezlet azonnal látható – az összes egyetlen felületen!
 • Az emlékeztetők és az eszkalációs figyelmeztetések láthatók a naptár felületén keresztül
 • Hozzáférés az értekezletekhez útközben is: bárhonnan – az összes eszközről – az egész csapatnak!
 • Automatizált naptárbejegyzések a jegy értekezletekből
 • Hatékony munkafolyamatok a gyorsabb feldolgozáshoz
 • Ütemezések kezelése a találkozókhoz, telefonos értekezletekhez, születésnapokhoz, vállalati évfordulókhoz, felmondási időkhöz, stb.

Az erőforrás-tervezés egyszerűbb mint valaha!

 • Feladatok meghatározása átláthatóan az összes csapattag számára
 • Projektfeladatok koordinálása csapatként – kéz a kézben a kollégákkal

Ha Önnek is szüksége van erre a funkcióra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Az OTRS-megoldások csapata segít Önnek telepíteni és beállítani ezt a bővítményt, hogy Ön is képes legyen nyomon követni a különféle találkozókat, értekezleteket, naptárbejegyzéseket.