OTRS 6 bemutató és találkozó

Úr Balázs - 2017-11-21 19:00:00

Az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, november 21-én kiadta az OTRS Free 6-os és az OTRS Business Solution™ 6-os verzióját.

OTRS 6 Free logó

Az OTRS szolgáltatásmenedzsment szoftver, a mögötte álló fejlesztői csoport által minden évben újdonságokkal jelenik meg, hogy a cégek mindennapjait megkönnyítse, munkájukat, kommunikációjukat hatékonyabbá tegye. A november 21-én kiadásra került OTRS 6-os verziója gyorsabb, rugalmasabb és nagyon hatékony.

Az OTRS-megoldások csapata tisztelettel meghív minden vállalati vezetőt és informatikai szakembert az OTRS 6 újdonságait bemutató rendezvényére!

A rendezvényről

Az OTRS 6 megjelenése az év legjobban várt eseménye az OTRS csoportnak, így a tavalyi évhez hasonlóan az OTRS-megoldások csapata és az OTRS AG közösen egy találkozóval egybekötött termékbemutatót szervez. A rendezvény előadói:

  • Christopher T. Kuhn, az OTRS AG menedzsmentjének tagja
  • Patrick Wilmes, az OTRS AG értékesítési menedzsere
  • az OTRS-megoldások csapata (Gyaraki László, Sass Szilvia, Úr Balázs)

Az előadásokat követően szakmai beszélgetésre és ismerkedésre lesz lehetőség egy büféasztal mellett, ahol az új modulokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásra kerülnek.

Regisztráció

A rendezvény mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő űrlap segítségével lehet: regisztráció.

A rendezvényen minden vendég egy OTRS Business Solution™ ajándékot kap!

Program

13:45-től Vendégek fogadása

14:30-14:35 Rövid megnyitó

14.35-14.45 OTRS 6 fejlesztése, tesztelése – Gyaraki László és Úr Balázs (OTRS-megoldások) előadása magyar nyelven

14:45-15:00 OTRS és a GDPR – Patrick Wilmes előadása angol nyelven

15:00-15:30 OTRS 6 bemutatása – Christopher T. Kuhn előadása angol nyelven

15:30-16:30 Kötetlen beszélgetés

Christopher T. Kuhn

Christopher T. Kuhn 2011 októbere óta tagja az OTRS AG menedzsmentjének. Ő felelős nemzetközi szinten az értékesítésekért, a tanácsadói szolgáltatásokért, valamint az OTRS AG által nyújtott szolgáltatásokért. Több mint 15 éves tapasztalata van nemzetközi projektmenedzsmentben.

Patrick Wilmes

Patrick Wilmes az OTRS értékesítője, aki 2014-ben került az OTRS AG-hoz. Gazdag értékesítői tapasztalattal rendelkezik. Korábban kreatív kommunikációs céget vezetett, és pénzügyi területen is szakértő.

OTRS-megoldások

2014 óta foglalkozunk az OTRS-sel. Elkészítettük a szoftver és a kézikönyvek magyar fordítását, több száz hibát javítottunk vagy jelentettünk be, valamint népszerűsítjük a szoftvert. Segítünk a cégeknek bevezetni, üzemeltetni, frissíteni az OTRS-t, illetve üzemeltetés támogatást és oktatásokat is tartunk.

Sajtóregisztráció

A rendezvényen lehetőség nyílik interjúk készítésére az előadókkal. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy külön regisztráljanak a programra, hogy rugalmassá és gördülékennyé tehessük munkájukat.