Az OTRS előnyei

Az OTRS ingyenes és nyílt forráskódú szoftvercsomag, amely számos platformon elérhető. A rendszert csak egy központi számítógépen szükséges telepíteni, amit a felhasználók böngészőn keresztül olyan könnyen használhatnak, mint kedvenc közösségi weblapjukat.

Az OTRS kezelőfelülete magyarul jelenik meg, így nem okoz nyelvi nehézségeket a használata. A rendszerben rögzített eseteket az OTRS figyeli és igény esetén értesítéseket küld a munkafázisokról, vagy figyelmezteti beosztottjait a feladatok elvégzésére.

Az OTRS az üzleti élet számos területén bizonyított már, így a legkisebb cégektől egészen a multi- és transznacionális vállalatokig érdemes megfontolni a bevezetését.

Az OTRS előnye, hogy a rendszerbe felvitt eseteket címkézi, így ha szükséges, akkor az ügyön dolgozó munkatárs az azonos eseteket egységesen tudja nyomon követni és kezelni.

Az OTRS részletgazdag kimutatásokat képes Önnek megjeleníteni a beosztottjai által kezelt esetekről. Statisztikát mutat a megoldott feladatokról, nyomon követheti, hogy az egyes folyamatok mennyi munkaidőt vettek igénybe és ezáltal finomíthatja szolgáltatásainak minőségét.

Képernyőképek

Az OTRS vezérlőpultja - magyarul

Az OTRS vezérlőpultja

Az OTRS adminisztrációs felülete - magyarul

Az OTRS adminisztrációs felülete